25 de febr. 2012

Marató Barcelona!!

Dons si, l'objectiu a curt termini, d'aquest any es fer la Marató de Barcelona el proper dia 25 de març. Aquesta setmana acabo la número 11 de preparació i, tot i que se m'està fent una mica llarg, valdrà la pena, segur!! Ara per ara, encara no vull ni pensar el que he deixat de fer, ni el que em faria gràcia fer si no m'estigués preparant per aquesta prova. Tampoc m'estic preparant per fer la millor marca de la meva vida, l'objectiu es acabar mes o menys dignament, i sobretot sense lesions, es a dir ACABAR, i fer la "meva marató".
La veritat es que tampoc he deixat de fer tantes coses com sembla, si ho mirem fredament, durant aquests últims mesos he fet forces coses (a part de treballar, familia i demés.....que no es poc!!). També estic molt content d'haber fet la travessa de Núria a Thoes per la vall de Carança amb el dia, d'haver fet el Perdiguero amb 10 hores, d'haber fet la mitja marátó de muntanya de Sant Llorenç Savall, i la mitja marató de muntanya de l'Albera a Llançà. Potser el que tinc mes abandonat es l'escalada, però aviat ho rependré.

En fi, ja us explicaré. Ara us deixo que estic fent un revival de Bola de Drac amb els meus fills!! jejeje

Salut!

2 comentaris:

martachka ha dit...

Nostamal, nostamal... Ja veig que no et queda ni un minut per avorrir-te i que fins i tots pots fer revivals de Bola de Drac!! Jo l'altre dia en vaig fer un de Dr Slump... Boníssim!!

Molta sort a la marató!!

Joan C ha dit...

Ai Marta, tot el que tu vulguis però avorrits no hi estem massa, i com que ens va el rotllo, dons ens busquem projectes per donar vida al nostre ego...jejejeje

El tema revival de Bola de Drac i Dr. Slump, IMPRESIONANT!!

Pel tema marató ja t'ho explicaré, a veure que passa...

Salut