8 d’oct. 2011

Estiu 2011

Aquest estiu ha estat especialment difícil i diferent, bé, hauria de dir que no podem tindre una referència bàsica a l'hora de programar temporades, i el que ens va servir l'any passat no ho podem tindre en compte a l'hora de fer la programació del proper, suposo que com molts altres sectors...

Els destins que he vengut han estat Canadà, Turquia, Capitals Nòrdiques, Capitals Europees, Creuers (mediterrani, bàltic, illes Gregues), bitllets d'avió internacionals a diferents destins, Canàries, Grècia i Peninsula. En total de totes les reserves que s'han gestionat aquest any estic especialment content perquè no hi ha hagut cap incidència post-venda, els clients han tornat contents, i amb una sensació d'haber aprofitat els diners destinats al viatge. Actualment la sensació que dona es que els clients que venen a l'agencia busquen complementar les seves vacances amb un viatge i això limita bastant els dies que disposen per fer el viatge i el pressupost total que es volen gastar.

També hi ha hagut un canvi especial a l'hora de fer les reserves i demanar pressupostos. Per un cantó hi ha la gent que tenen molt clar els dies, diners i producte que volen, i de tal manera el que fan es contractar el seu viatge amb molt de temps, d'aquesta manera troben uns preus molt bons (aeris, hotels o fins i tot productes empaquetats de majoristes, o de receptius a destí). Encanvi hi ha hagut l'altra opció oposada i era gent que venia a última hora (juliol) i buscava i remenava opcions que per dates i preus s'avinguessin a les seves necessitats, la veritat es que aquest any s'ha anat trobant opcions per tots i cadascú que va vindre i tothom en va quedar content, especialment els clients que varen triar un viatge a Turquia, la relació qualitat/preu va ser una autèntica ganga.

Apalins, salut!!