30 de gen. 2010

Propòsits 2010

Si, ja se que vaig una mica tard, normalment els propòsits es fan l'últim dia de l'any o el primer dia de l'any, jo no sóc una excepció, però abans de marcar nous propòsits i objectius havia de descartar l'abast d'una lesió al genoll esquerre que he anat aguantant els últims 4 mesos. Després de fer la visita al trauma, ressonancia magnètica i una altra visita al trauma (un mes senser per tot el procés) ja hem pogut descartar lesions greus al genoll, simplement tinc una tendinitis al tendó rotulià, o sigui que res de res, una mica de gel i a buscar objectius.

OBJECTIUS ESPORTIUS
Pel que fa al córrer m'agradaria continuar amb les curses de muntanya ,però sense obligar-me a anar a totes (seré bastant selectiu, baja, com aquest any passat), i entrenar tant com pugui per no perdre passada. També m'agradaria donar una segona oportunitat a la btt i anar fent sortidetes amb la familia. I per últim, i el mes important, es que m'agradaria escalar tant com pugui, per davant de les curses, i de la btt, tant amb familia com amb els companys habituals, tant escalada esportiva com via llarga. Amb els del gimnàs ens hem plantejat d'arribar al 6c a l'estiu......això s'haurà de veure i entrenar bastant!!!!!

OBJECTIUS PERSONALS
Pel que fa a la feina , que en tinguem una mica mes i que poguem fer bullir l'olla, per cert, ja tenim actualitzada la pàgina web amb els viatges programats aquest 2010, ho trobareu a "ofertas agencia", juntament amb tot d'ofertes de tot tipus, possibilitat de reservar vols, hotels i demés.
Pel que fa a la familia, dons que ens en continuem ensortint com fins ara, la veritat es que ara ja sembla que siguem una familia de 4 adults (bé els nens tenen els seus moments, però res a veure amb el que ja hem passat), i amb l'A dons que continuem tenint ganes de viure coses plegats i de passar-nos-ho bé sense necessitar grans coses.
Pel que fa als viatges, suposo que continuarem una temporada veien llocs del món que ens queden a la vora, i mica en mica, ja anirem descobrint llocs del món cada com més allunyats, ja us ho anirem explicant.

Salut!

3 comentaris:

Grigri ha dit...

Em semblen uns propòsits magnífics.

Myr ha dit...

Eps Joan!
Més val tard què mai ... diuen!

Doncs crec que són uns propòsits molt bons i segur que els aniràs aconseguint i gaudint dia a dia!

Feliç 2010! Que ja ha passat un mes! Però ens en queden 11 per seguir gaudint de la vida! ;)

(per cert, he clikat al link de l'agència i no funciona ... parla amb el teu freak-informàtic)

Joan C ha dit...

Hoolaaaa Mir!!!
Dons si, suposo que el mes interessant dels propòsits i dels objectius que ens marquem, es anar asolint fites i anar sumant.

El tema freak-informàtic "me puede", ja està solucionat....brrrrrrr

Una abraçada!!