17 de des. 2009

Mauritius

Enceto l’etiqueta d’Illes amb un viatge especial que acabo d’organitzar per uns clients a l’Illa de Maurici. Dir-vos que Maurici es una República Independent desde el 1968, aquí podeu trobar mes info aquí. La manera que m’agrada mes per anar-hi es passant fer París (Barcelona-París-Maurici), amb Air France o la Mauritius (vols compartits, pot ser que aneu amb una, amb l’altra o combinat), l’anada es de dia (sortida de Barcelona pel matí i arribada a primera hora de l’andemà) i la tornada també (sortida de Maurici a primera hora del matí i arribada a Barcelona a última hora del mateix dia, si no es perden els vols a París), també hi ha la opció de fer-ho amb British Airways passant per Londres.Pel que fa a l’Illa dir-vos que la població es de faccions indies, els idiomes que es parlen es el Francès, Anglès i Crioll, que són molt oberts i espavilats, molt important, es condueix per l’esquerra. La vida fora dels grans hotels resulta bastant econòmica però dins dels complexes hotelers us podeu trobar amb sorpreses com pagar 30 Euros per una amanida Caesar o 90 Euros per una ampolla de vi francès (tot reflexat amb Rúpies, OJO al canvi!!). El menjar típic es el “carri” que es barreja d’arròs amb peix o carn, vigilar amb les salses d’acompanyament ja que poden tindre sorpreses picants!!.

Pel tema de l’allotjament podeu triar i remenar, desde hotels normalets fins a Ressorts Gran Luxe on us tractaràn d’una manera molt exclusiva, això si, els preus també son exclusius. Menció especial a l’Hotel Saint Geran (cadena One&Only), Dinarobin o Le Touessrok. D’entrada només es veu la diferencia de preu però, creieu-me, n’hi ha, i molta!!!


Les activitats es basen a activitats acuàtiques, relax a la platja, snorkeling, vela i tots els referents dins del mar. Les visites mes interessants serien visitar la Capital Port-Louis, jardi de Pamplemousses, Illa Ciervos (davant costa Flaq, un veritable paradís), la vegetació està marcada per el cultiu de canya de sucre i la conseguent elavoració de rom, tè (sur de l’illa), vista del Crater Trou Aux Cerfs o catarates de Tamarind. També es molt aconsellable una sortida de tot el dia amb catamarà per fer snorkeling i on us oferiràn peix a la planxa i begudes. Deixeu espai a l’equipatge per les compres, els amants de roba de “marca” tenen la fàbrica de Ralph Lauren a l’illa i podreu trobar articles d’aquesta marca molt bé de preu.


I per últim, respondre-us la pregunta que tothom fa: “Realment ens trovarme les platges que surten a les fotos?”, ja us dic jo que SI !!!

En definitiva, un viatge molt recomanable per combinar les visites amb platja, o també possible combinació amb Kènia o Tanzània, tot i que queda una mica lluny i que potser hi ha opcions de platja més a la vora.

Salut!!