26 de des. 2013

Aguantant!!!!!

Ostres ja estem a finals d'any i veig que no he publicat res en tot l'any.....i no serà per coses que m'hagin passat, podria esgotar fàcilment la memoria d'aquest blog explicant la meitat de coses que m'han passat durant aquest 2013. No puc dir que hagi sigut el millor any de la meva vida, m'han passat massa coses que no m'hagués imaginat MAI que em passarien, però m'ho miro en positiu i que de cada experiència en podem treure alguna cosa positiva (a vegades es molt difícil de veure).

A nivell laboral crec ha sigut bastant similar a l'any passat, la gent no te diners o els pocs diners que te els necessita per altres coses i l'oci ha passat a ser un luxe, quan no fa tant temps era gairebé una prioritat i una "necessitat" per poder viure. Sembla mentida, com amb pocs anys ha canviat tot tant, d'acord que tampoc era normal la eufòria que varem viure, però arribar a aquests nivells.....
Tot i ser un any molt difícil dons he pogut viatjar a Bèlgica amb un grup propi, a nivell de ciutats Brugges es preció, a nivell gastronòmic la xocolata i la cervesa son de llaguimeta. També he visitat el nord amb un altre grup, Bilbao, San Sebastian, Santander, Vitória, totes precioses i a nivell gastronòmic impresionant.

A nivell familiar dons la veritat es que massa canvis i massa situacions molt difícils de portar, malalties de familiars, hospitals i el pitjor de tot dons assumir que he estat vivint en una mentida a casa, i que de tot el que jo creia que hi podia confiar cegament, dons no hi havia res de veritat i no pas per decisió meva. Puc dir que he sigut feliç vivint amb parella, i que es una etapa que tanco despres de 19 anys. Es tanca una gran porta i segurament se n'obriran d'altres de mes petites, ja no crec en la il.lusió de segons quines situacions, les coses s'han de viure en el moment que toquen i jo he tingut la sort de viure-les a la meva manera, ara en vindràn de noves però diferents, molt diferents. Estic molt feliç amb els meus nens, estàn grans, son molt espavilats i me'ls estimo amb LOCURA, farem moltes coses junts i aquest 2014 serà un bon any segur!!!


Us deixo un video, aquest grup m'agrada molt i si fos una cinta k7 segur que l'hagués gastat, gracies a les noves tecnologies podem escoltar moltes vegades sense haver de rebobinar ni que es gastin els k7 (recordeu?? jejejejejeje)


https://www.youtube.com/watch?v=C47oI74WcxY

 Us desitjo un millor 2014, intenteu ser feliços i molta salut!!!!