27 de febr. 2010

Nova adquisició

Ja fa temps que tinc molèsties al genoll esquerre i no guanyo per sobrecàrregues als bessons, després de descartar lesions greus (visita obligada al trauma), m'he decidit a fer un canvi de bambes (les últimes que tenia ja tenen quasi 2 anys.....suposo que ja els hi tocava una jubilació!). Tot i que sembla una tonteria, sobretot que la gent que no està al "mundillo", el fet de tindre unes bambes amb unes condicions determinades i una bona amortiguació et poden estalviar moltes lesions i bastants maldecaps.

Al tema, que m'he pillat aquestes bambes:



De moment aquesta setmana ja les he fet servir dos dies, el primer dia es una mica estrany fins que no es donen una mica, però ahir (segon dia) ja les vaig notar molt bé durant l'hora que varem sortir. En fi, ara només queda anar-les gastant!!!

Salut

6 comentaris:

Myr ha dit...

doncs ja saps què et toca! anar a NYC a fer una de les maratons, no ? :)

a disfrutar-les !!!!

Joan C ha dit...

Ostres, les maratons son paraules majors, de moment ho deixo a la llista de coses pendents....tot arribarà...
Ara per ara el mes important es anar entrenant i tindre bones sensacions!!

Salute!!

Grigri ha dit...

a veure, a què ve ara tanta modèstia??? si estàs més fort que el popeye!!!! jejejeje...
mir, no t'ho ha dit tot, aquestes bambes porten turbo-propulsor!!!

Joan C ha dit...

Si, si, si .... porten un turbo-propulsor d'entrepà de pernil!! La veritat es que estic super content, i el millor es que el genoll ja no em fa mal.

martachka ha dit...

Unes bambes en bon estat són fonamentals!!! Jo també ho noto quan necessiten un canvi, se'm carreguen els bessons, et comença a fer mal tot... Res, que ara mateix jo ja m'he de començar a plantejar una inversió, també... Així les de turbo-propulsor d'entrepà de pernil les recomanes, no?

Joan C ha dit...

La veritat es que sempre havia portat asics i era una mica reticent a fer canvis, però estic super-content, amb questió de dues setmanes ja no em fa mal el genoll....si es que a vegades la "tacanyeria" em pot, però es que no les regalen precisament.
Aquestes que m'he agafat son unes brooks i estic molt content!!