28 d’oct. 2010

IL-LUSIONS I CARAMBOLES

Ostres, ja fa massa que no actualitzo el blog i la veritat es que em sap greu. El cas es que entre la feina, les obligacions familiars i també la mandra, m'han apartat del blog, a veure si a partir d'ara puc anar actualitzant.

Avuí vull parlar de les il-lusions que tenim i que ens fan viure una mica millor. Ja fa uns anys (uns 7 o 8) que hi ha una cursa que em fa molta gràcia de fer, concretament es una Mitja Marató i es celebrarà a San Sebastian el proper dia 14 de novembre, us estic parlant de la mítica Behobia. Només perque us feu una idea les inscripcions comencen al maig i en pocs dies ja no queden pitralls disponibles, l'aforament de la cursa es de 20.000 persones que córren a mes de la gent que acompanya als corredors, ja fa dies que no hi ha disponibilitats d'hotels per passar la nit dins de San Sebastian durant tot el cap de setmana. Totes aquestes dades ja les savia i cada any passa el mateix  i el que sempre m'havia tirat enrera era on es feia, el temps que s'havia de fer la reserva i el mes important el fet de combinar-no amb la familia i els nens.

Ara ve el tema de la carambola. Ja fa unes dues setmanes varem sopar amb un bon amic que viu a San Sebastian i varem estar parlant d'objectius esportius, de curses, reptes...i va sortir el tema d'aquesta cursa, em va dir que tenia mitjans d'aconseguir-me un pitrall per la cursa i li vaig dir que si hi havia la possibilitat dons potser feia un cop de cap. El cas es que amb 4 dies ja em passava un sms dient que ja tenia pitrall i ja em podia començar a buscar allotjament, dit i fet, després de parlar-ho a casa i aprofitant que els nens ja son una mica mes grans, el dia 12 marxarem a passar el cap de setmana a San Sebastian i aprofitaré per córrer aquesta cursa que tanta il-lusió em fa.

Ja us ho explicaré!! Ara per ara estic entrenant fort per tal de fer la cursa i no "patir-la", i mira que fa mandra sortir a córrer a les 9 del vespre amb la fresqueta que fa....però es el de sempre, tot el que fem d'agust i amb ganes recompensa molt!!

Salut i kms!!