27 de febr. 2010

Nova adquisició

Ja fa temps que tinc molèsties al genoll esquerre i no guanyo per sobrecàrregues als bessons, després de descartar lesions greus (visita obligada al trauma), m'he decidit a fer un canvi de bambes (les últimes que tenia ja tenen quasi 2 anys.....suposo que ja els hi tocava una jubilació!). Tot i que sembla una tonteria, sobretot que la gent que no està al "mundillo", el fet de tindre unes bambes amb unes condicions determinades i una bona amortiguació et poden estalviar moltes lesions i bastants maldecaps.

Al tema, que m'he pillat aquestes bambes:



De moment aquesta setmana ja les he fet servir dos dies, el primer dia es una mica estrany fins que no es donen una mica, però ahir (segon dia) ja les vaig notar molt bé durant l'hora que varem sortir. En fi, ara només queda anar-les gastant!!!

Salut

22 de febr. 2010

Nova York

Ostres, ja han passat uns dies de l'últim post amb els nous propòsits i encara no he fet el primer post oficial del 2010!! Bé, en aquesta entrada us vull fer cinc cèntims de Nova York, es una de les principals capitals del Món, una ciutat que enganxa (tinc clients que hi van amb una certa freqüencia) i que amb tots els seus contrastos no deixa indiferent a ningú.

Ja fa uns anys i aprofitant un canvi de moneda favorable, es diu que es un destí força econòmic per anar i que els Europeus ens surt bastant a compte. Home, fins ara, si que ha sortit a compte anar a NY, però sense exagerar!! 

Pel que fa als vols, ha afavorit bastant tindre tres companyies regulars amb vols directes desde Barcelona (Delta, Continental i American), i d'això n'hem d'estar molt contents, tot i que a vegades el preu final d'aquestes companyies es bastant més elevat que fent servir altres companyies que no tenen vol directe i s'ha de fer escala europea com Lisboa, Paris, Londres o Roma.

Hi ha unes quantes coses a tindre en compte a l'hora de l'arribada a la ciutat, en primer lloc que els tràmits per passar control de passaports i immigració pot ser bastant pesat i fins i tot molt llarg en segons quines dates. El fet de tindre els permisos del visat, no ens estalviarà cap tràmit, tot el contrari, només falta que hi hagi un petit malentès o alguna cosa que no cuadri i serà motiu perque ens facin tot tipus de preguntes. S'ha d'anar amb molt de compte amb els serveis de trasllat dels aeroports fins la centre de la ciutat, ja que ens podem trobar amb uns preus molt diferents en funció del taxi que escollim (oficials o "pirates").

Pel que fa als allotjaments, n'hi ha per triar i remenar ,però els hotels cèntrics i ben comunicats es fan pagar, nosaltres normalment aconsellem hotels que estàn situats al Midtown de Manhathan per tal d'estar el mes a prop del centre de la ciutat (Broadway) per exemple. Normalment aconsellem tres tipus d'hotels tipus turista (3 estrelles), luxe (4 estrelles) o luxe-superior (5 estrelles) com aquest, un  dels millors hotels de la ciutat i situat a una zona inmillorable. Últimament també s'ha posat de moda el fet de llogar apartaments per fer les estades a la ciutat, es una opció que resulta econòmica, però també sense exagerar...

Per serveis i visites es una ciutat que no es difícil contractar serveis de consevol tipus, tant en visites privades a la ciutat, visites privades per shopping, culturals per visitat el Metropolitan, Moma o Guggenheim, visites obligades com l'estatua de la Llibertat, Empire State o la Zona 0 de les desaparegudes Torres Bessones, vols programats amb helicòpter a Manhathan (compte amb les reserves per internet, son visites que no estan confirmades i us podeu trobar que el dia que teniu la reserva no hi ha disponibilitat i us quedeu amb les ganes..), restaurants de primera linea o fins i tot visites programades d'un dia fins a Philadelphia o Washington. També son molt recomanables els musicals, i es poden trobar autèntiques gangues unes hores abans de que comencin els espectacles.

Ja acabant només dir-vos que abans d'anar-hi tindre clares les dates que heu triat ja que si coincideix amb esdeveniments importants us podeu trobar amb uns preus que no tenen res a veure amb els preus que podeu trobar a  altres dates (setmana de la moda, Marató de NY o altres esdeveniments esportius, fires o espectacles). També dir-vos que tot i que estiguem parlant dels EUA, us podeu trobar que una gran nevada deixi els aeroports tancats i hagueu d'allargar l'estada a la ciutat de la poma (vaig tindre uns clients que s'hi varen haver de quedar 3 dies de mes...)

Salut!!