30 de gen. 2010

Propòsits 2010

Si, ja se que vaig una mica tard, normalment els propòsits es fan l'últim dia de l'any o el primer dia de l'any, jo no sóc una excepció, però abans de marcar nous propòsits i objectius havia de descartar l'abast d'una lesió al genoll esquerre que he anat aguantant els últims 4 mesos. Després de fer la visita al trauma, ressonancia magnètica i una altra visita al trauma (un mes senser per tot el procés) ja hem pogut descartar lesions greus al genoll, simplement tinc una tendinitis al tendó rotulià, o sigui que res de res, una mica de gel i a buscar objectius.

OBJECTIUS ESPORTIUS
Pel que fa al córrer m'agradaria continuar amb les curses de muntanya ,però sense obligar-me a anar a totes (seré bastant selectiu, baja, com aquest any passat), i entrenar tant com pugui per no perdre passada. També m'agradaria donar una segona oportunitat a la btt i anar fent sortidetes amb la familia. I per últim, i el mes important, es que m'agradaria escalar tant com pugui, per davant de les curses, i de la btt, tant amb familia com amb els companys habituals, tant escalada esportiva com via llarga. Amb els del gimnàs ens hem plantejat d'arribar al 6c a l'estiu......això s'haurà de veure i entrenar bastant!!!!!

OBJECTIUS PERSONALS
Pel que fa a la feina , que en tinguem una mica mes i que poguem fer bullir l'olla, per cert, ja tenim actualitzada la pàgina web amb els viatges programats aquest 2010, ho trobareu a "ofertas agencia", juntament amb tot d'ofertes de tot tipus, possibilitat de reservar vols, hotels i demés.
Pel que fa a la familia, dons que ens en continuem ensortint com fins ara, la veritat es que ara ja sembla que siguem una familia de 4 adults (bé els nens tenen els seus moments, però res a veure amb el que ja hem passat), i amb l'A dons que continuem tenint ganes de viure coses plegats i de passar-nos-ho bé sense necessitar grans coses.
Pel que fa als viatges, suposo que continuarem una temporada veien llocs del món que ens queden a la vora, i mica en mica, ja anirem descobrint llocs del món cada com més allunyats, ja us ho anirem explicant.

Salut!

14 de gen. 2010

Whistler (Canadà)

Ara fa un any vaig programar un viatge per uns clients per anar a esquiar a Whistler (Canadà), si us explico com es va cuadrar el viatge es de pel.licula, jo ja ho havia intentat organitzar per uns clients que m'ho havien demanat i que finalment no es va fer res, i com que ja ho tenia tot fet dons ho vaig penjar a l'aparador de la oficina, dons resulta que va passar una senyora i va decidir regalar al seu marit aquest viatge amb motiu dels 50 anys juntament amb els seus fills i uns amics, en total varen ser 7 persones, i en unes dates totalment diferents del viatge original que jo havia planificat. El cas es que es va programar un viatge de 9 dies per un total de 7 places.

Pel que fa a l'estació només dir-vos que te una mitjana de precipitació de neu entre els 6 i els 8 metres anuals, juntament amb unes temperatures molt baixes que fan que la neu no es compacti com al nostre Pirineu,  amb la famosa neu "power" que fa que puguis fer baixades amb la neu fins als genolls o mes i no perilli la teva integritat física. Més informació aquí.

Pel tema dels vols varem agafar la opció de KLM (Barcelona-Amsterdam-Vancouver-Amsterdam-Barcelona), es una opció còmode amb una escala a Amsterdam no massa llarga i amb possibilitat de factura l'equipatge directament desde Barcelona a Vancouver.


L'estació ofereix un munt de serveis als clients de l'estació, molt aconsellable contractar serveis de trasllats desde l'aeroport de Vancouver fins a l'estació i ens estalviem llogar cotxe per tota una setmana sense tindre'l que fer servir. En total son uns 125 quilòmetres i tardarem unes dues hores.
Per l'allotjament tenim opcions per triar i remenar, desde hotels luxosos al centre de la població amb tot tipus de serveis i comoditats, hotels de categoria normal, apartaments i fins i tot lloguer de cases de fusta senseres equipades amb totes les comoditats per fer una estada molt agradable i amb un preu molt bo tenint en compte que varen poder llogar una casa per la familia.

Per moure's dins de l'estació hi ha tot de shuttles-bus que passa per tot el poble i va parant a tots els remuntadors que porten a pistes (molt similar com a estacions d'esquí dels Alps). En total varem fer la reserva de 4 dies d'esquí (en cas de condicions de temps molt dolentes, es poden canviar per un altre dia, o sigui que es aconsellable fer la reserva de menys dies dels que disposem). Tres persones del grup també varem voler fer Heliski (3 pujades amb helicopter i baixada per neu verge, acompanyats de guies), segons ens varen comentar, una experiència bonissima i una mica cara, uns 800 dolars canadà.





De tornada els hi varem programar un trasllat privat fins a Vancouver, una visita guiada amb guia de parla castellà a tota la Bahía, una nit i l'andemà matí lliure per acabar de veure la ciutat i al migdia trasllat fins a l'aeroport i tornada a Barcelona. A aquestes dates o a dates d'esquí no es massa aconsellable fer segons quines visites ja que per causes meteorològiques es poden anular o s'han de fer amb condicions una mica dures (nevades importants).

En fi, un viatge que tinc a la llista i que m'agradaria molt de fer, i que no surt tant car com en un principi ens creiem, la clau en aquest tipus de viatges es fer les reserves amb temps i trobar uns bons bitllets d'avió, per cert, si us venen ganes d'anar-hi espereu-vos a que passin els Jocs Olímpics d'hivern. Ara per ara ens haurem de contentar en anar al Pirineu o als Alps per gaudir de la neu, aquest any tampoc ens podem queixar!!

Fins ara!






6 de gen. 2010

Delta de l'Ebre



Per desconectar uns dies, i aprofitant que ens quedaven uns dies de vacances, hem fet una estada al Delta de l’Ebre, concretament a la població de Deltebre, i ens hem allotjat a aquí . Pel que fa a l’allotjament cal dir que son uns apartaments equipats (dues habitacions dobles per un total de 6 places, millor i mes còmodes per a 4 persones), categoria 3 estrelles i potser una mica justets per gent que està acostumada a anar amb segons quines comoditats, davant mateix de la platja de Riumar, i emplaçats a una zona inmillorable per fer-nos una idea del Delta.


Varem marxar del 30 al 3 (4 nits) i els matins miravem de fer les visites o excursions que ens feien mes gràcia i a la tarda varem aprofitar per fer passejades a les poblacions mes properes que teniem.
Entre tots els dies varem aprofitar per fer el minicreuer pel Delta aquí, amb una durada d’una hora i amb explicacions de la problemática del Delta, juntament amb la flora i fauna de la zona. També ens varem apropar fins al  final del riu, on hi han instal.lat un mirador de fusta que val la pena de visitar. A la tarda varem anar a fer un tomb amb bicicleta per la platja de Riumar on hi ha tot de passarel.les per tal de no trepitjar les dunes naturals que s’hi formen. Al vespre del dia 31 varem fer un sopar especial amb familia i els nens varen aguantar com uns campions fins a les 12 de la nit per celebrar l’entrada a l’any.




El dia 1 de gener com que gairebé tot estaria tancat, varem fer una excursió fins a la Punta del Fangar (accés amb cotxe 4x4 o caminant només), una sortida molt recomanable entre dunes i un escenari llunar, en total caminant amb els nens varem tardar unes 3 hores entre anar i tornar. Tot i el dia ventós, ens ho varem passar molt bé. Comentar que aquí s’hi han filmat troços de pel.licules i videoclips com aquest. Lloc molt espectacular i que a més, varem estar sols durant tot el trajecte.


 El quart dia varem fer una excursió amb btt fins a la punta de la Banya (just davant de St. Carles de la Ràpita),desdes Deltebre varem passar amb la barcassa fins a Sant Jaume d’Enveja (afanyeu-vos-hi ja que hi estan construint un pont i aviat ja no es podrà passar amb aquest mètode tant curiós). Sortida molt recomanable que es pot fer amb cotxe, caminant o amb btt, en total varem estar unes 2 hores i mitja (entre anada i tornada). Només comentar que el fet de que plogués uns dies abans i que el terra es una barreja de sorra i fang, fa que costi bastant pedalar, i de tornada vaig haver de remolcar al meu fill gran. Per la tarda varem visitar l’únic molí de fusta de Catalunya i potser d’Espanya dedicat al món de l’arròs, el Molí del Rafelet, on tota la producció que fan es ecològica i no fan servir cap tipus de producte químic per l’elaboració ni conservació de l’arròs (visita molt recomanable!!).
L’últim dia un cop varem tindre les bosses carregades al cotxe varem fer un recorregut per la zona del Garxal (Riumar) on hi ha tot de miradors per observar les aus, fins al far del Garxal, camping i Restaurant Ca la Nuri. Al ser l’últim dia i que tot havia anat molt bé varem dinar un arròs negre, relació qualitat-preu inmillorable, si hi voleu anar mireu de reservar i/o anar-hi d’hora. Després de dinar tornada xino-xano fins a casa.



Fins ara!!