25 de des. 2009

Bones Festes!!!!

Amb l'arribada de les festes arriben els regals, dinars familiars que s'allarguen fins al sopar, la il.lusió dels nens, versos de Nadal, i s'acosta el Cap d'Any i amb els bons propòsits pel proper 2010!!!!

Mirarem de passar les Festes combinant la vida familiar juntament amb alguna activitat esportiva, ja aniré explicant, ara per ara, demà dia de St. Esteve ja tenim programada una pujada a la Mola ben d'hora al matí amb l'Oscar.

Apalins, BONES FESTES !!!

17 de des. 2009

Mauritius

Enceto l’etiqueta d’Illes amb un viatge especial que acabo d’organitzar per uns clients a l’Illa de Maurici. Dir-vos que Maurici es una República Independent desde el 1968, aquí podeu trobar mes info aquí. La manera que m’agrada mes per anar-hi es passant fer París (Barcelona-París-Maurici), amb Air France o la Mauritius (vols compartits, pot ser que aneu amb una, amb l’altra o combinat), l’anada es de dia (sortida de Barcelona pel matí i arribada a primera hora de l’andemà) i la tornada també (sortida de Maurici a primera hora del matí i arribada a Barcelona a última hora del mateix dia, si no es perden els vols a París), també hi ha la opció de fer-ho amb British Airways passant per Londres.



Pel que fa a l’Illa dir-vos que la població es de faccions indies, els idiomes que es parlen es el Francès, Anglès i Crioll, que són molt oberts i espavilats, molt important, es condueix per l’esquerra. La vida fora dels grans hotels resulta bastant econòmica però dins dels complexes hotelers us podeu trobar amb sorpreses com pagar 30 Euros per una amanida Caesar o 90 Euros per una ampolla de vi francès (tot reflexat amb Rúpies, OJO al canvi!!). El menjar típic es el “carri” que es barreja d’arròs amb peix o carn, vigilar amb les salses d’acompanyament ja que poden tindre sorpreses picants!!.

Pel tema de l’allotjament podeu triar i remenar, desde hotels normalets fins a Ressorts Gran Luxe on us tractaràn d’una manera molt exclusiva, això si, els preus també son exclusius. Menció especial a l’Hotel Saint Geran (cadena One&Only), Dinarobin o Le Touessrok. D’entrada només es veu la diferencia de preu però, creieu-me, n’hi ha, i molta!!!


Les activitats es basen a activitats acuàtiques, relax a la platja, snorkeling, vela i tots els referents dins del mar. Les visites mes interessants serien visitar la Capital Port-Louis, jardi de Pamplemousses, Illa Ciervos (davant costa Flaq, un veritable paradís), la vegetació està marcada per el cultiu de canya de sucre i la conseguent elavoració de rom, tè (sur de l’illa), vista del Crater Trou Aux Cerfs o catarates de Tamarind. També es molt aconsellable una sortida de tot el dia amb catamarà per fer snorkeling i on us oferiràn peix a la planxa i begudes. Deixeu espai a l’equipatge per les compres, els amants de roba de “marca” tenen la fàbrica de Ralph Lauren a l’illa i podreu trobar articles d’aquesta marca molt bé de preu.


I per últim, respondre-us la pregunta que tothom fa: “Realment ens trovarme les platges que surten a les fotos?”, ja us dic jo que SI !!!

En definitiva, un viatge molt recomanable per combinar les visites amb platja, o també possible combinació amb Kènia o Tanzània, tot i que queda una mica lluny i que potser hi ha opcions de platja més a la vora.

Salut!!

10 de des. 2009

Vilanova de Prades

Aquests dies del pont de la constitució els hem passat amb familia i acompanyats de la familia RL a Vilanova de Prades. Ens hem allotjat al Càmping Serra de Prades, dues casetes de fusta que ens han anat molt bé, i bastant econòmic (preu especial per escaladors!) www.serradeprades.com. La idea principal era aprofitar els dies per escalar tot el que puguessim tenint en compte que anavem amb petitons, i la veritat es que hem escalat molt mes del que ens pensavem.




En total varem destinar 3 dies a escalar a Vilanova de Prades i 1 dia a Cabacés. De Vilanova de Prades us podem dir que son vies curtes (12-15 mts), amb molts foradets (no tots bons) i amb el grau comprimit desde el primer pas fins arribar a la cadena, en definitiva, que no ens han regalat res de res, però amb un molt bon equipament a base de parabolts i les reunions amb mosquetó i argolla.

Hem visitat la zona de Penya Alta, Camping i la Solana, els peus de via son bastant bons per anar amb nens (l’aporximació millor la de Penya Alta), i que amb una mica de sort també poden escalar als 4rts.

El dilluns dia 7 varem anar a Cabacés, una aproximació bastant llarga amb cotxe i amb mooltes curves desde Vilanova de Prades. Concretament varem visitar Les Crestes, i aquí si que varem trionfar, vies llargues i homogenees, ben equipades amb parabolts i roca molt bona. Llàstima que el dia no ens va aguantar gaire i varem haver de fer un “break”, ja que queien cuatre gotes. Ho varem solucionar baixant a Cabacés per dinar al parking (equipat amb WC i taules de fusta). Després de dinar es va destapar una mica i varem tornar a pujar a les Crestes i acabar de passar la tarda, dues vies mes i a buscar pa per sopar.



També hem aprofitat aquest dies per visitar les poblacions de Prades (molt millor que l’any passat ja que la plaça de l’Esglesia ja està acabada, i ha quedat molt bonica), Cornudella de Montsant (poble pintoresc i camp base de molts escaladors, molt recomanable la Ecobotiga de la Plaça de la Vila), Ulldemolins (visita obligada a la coperativa del poble a comprar oli, vi i mel).



En definitiva, que ha estat un cap de setmana-pont amb molt bona companyia, molts riures, bones escalades familiars i una bona carregada de piles abans de les festes de Nadal, esperem repetir aviat!!!

4 de des. 2009

Hola a tothom!!


Hola,
Després de pensar molt en els pros i contres de tindre un blog, si m'obligarà molt o si tindré prouta paciència per dedicar-hi temps, m'he decidit a inaugurar-ne un. En aquest blog hi posaré tant vivències personals (escalada, curses i entrenaments muntanya, muntanya) com vivències professionals perquè tothom en pugui fer ús i si voleu més informació m'ho podeu demanar sense problema.




O sigui, que ja anireu veient mica en mica tots aquests llocs del Món, que, si es mira amb uns bons ulls, tots tenen el seu encant i es mereixen una visita.

Fins ara!!